Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 10. juni 2013

Nytårsforsæt netop indfriet.... :-)

Nytårsaften 2012-13 var vi en samling gode veninder, som gav hinanden hånden på, at vi i 2013 ville gennemføre et halvmarathon. Og i går, søndag d. 9/6-2013 - til Aarhus City Halvmarathon (se flere billeder her) - gennemførte to af os. Og endda på en tid bedre end forventet :-)
Jeg kan godt blive lidt højtidelig nytårsaften, og de nytårsforsæt som jeg fremsætter, mener jeg alvorligt. Som regel har det noget at gøre med, at jeg vil indhente noget, som jeg har forsømt i det forgangne år, og derfor tager jeg også altid mine forsæt seriøst. Uanset deres omfang og indhold. Og denne gang stod den altså på løb. Det har imidlertid været svært for mig at træne ordentligt op til løbet, da jeg jo er alene med mine to børn. Og det er derfor aldrig helt let at få mulighed for at komme afsted på en løbetur. Op til selve løbet har jeg derfor kun kunnet træne ca. 1 gang om ugen (til tider 2), og endda ofte kun 1 gang pr 14. dag. Midt i det hele blev "træningen" også afbrudt af en mindre operation og dermed 3 ugers pause, så alt i alt gjaldt det for mig bare om at gennemføre. Men så oprandt dagen, og midt i løbet opdager jeg, at jeg har fantastisk gode ben. Og jeg holder den tid, som jeg har sat mig for. På 10 km er jeg stadig helt på toppen og er nærmest ikke engang begyndt at svede endnu. Jeg kan se, at flere begynder at bukke under for varmen og distancen, men jeg får heldigvis økonomiseret godt, og ved 17 km har jeg overskud til at sætte tempoet op til 5:15 km/t og igen ved 19 sætter det jeg det op til 5:00 km/t Jeg løber den sidste km og dermed i mål på 4:45 km/t, og jeg ender med at komme i mål på en tid, der hedder 1:56:26. En halv time hurtigere end forventet. Så jeg er glad og stolt. Og klar til at indtage gaderne igen til næste år!! :-)

Så glad ser man ud med sin medalje om halsen :-)

Stemningsbilleder fra dagen, hvor over 9500 deltog i et helt fantastisk veltilrettelagt arrangement.
Netop kommet i mål og glad for både medalje og kakao :-)
I dag, dagen derpå, har jeg stadig overraskende gode ben uden smerter, og jeg har fået blod på tanden til at tilmelde mig endnu et halvmarathon i Århus til september. To på et år. Det må da give respekt blandt veninderne... ;-)