Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 27. november 2013

Krybbespil sælges....

Der er stille her på min blog, det ved jeg, og jeg har egentlig lidt dårlig samvittighed over at forsømme den så meget. Det skyldes til dels at jeg arbejder omkring 45-50 timer om ugen for tiden, og jeg har for det meste børnene alene, så jeg er kørt i bund, når klokken bliver hen ad aften. Den anden "synder" er Instagram, som lidt har stjålet mit blogger-hjerte, da jeg her hurtigt kan fortælle en historie i billeder. Og det passer mig rigtig godt lige pt. Derfor bruger jeg primært bloggen til min loppebiks lige nu. Jeg lægger stadigvæk lidt sager på en gang imellem, og jeg har stadig huset fuld af lækkerier, som jeg sælger ud af.

Derfor skal jeg lige gøre opmærksom på disse to darlings, som kan købes og haves i hus til julemåneden. Besøg shoppens "religiøse ting", hvor du kan læse lidt mere i detaljer, hvad hvert krybbespil indeholder :-)



Hvis du har lyst til at følge min dag på Instagram er navnet charlottskij :-)