Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 9. april 2012

Nu med Nihola...

For nylig købte jeg en brugt ladcykel til mig og mine unger, men efter kun tre uger valgte jeg at videresælge den igen, fordi den simpelthen var alt, alt for tung at køre på. Nu har jeg købt den cykel jeg hele tiden havde tænkt mig det skulle være - nemlig en Nihola. Den vejer nærmest ingenting, og den er pærelet at manøvre rundt med. Da vejret var godt tog vi på vores første lange cykeltur ud i det blå, og det var en stor succes :-)



Lærke og Albert i deres stiveste cykelpuds....




Plexiglas-front så ungerne kan kigge ud mens vi kører








Nyt Nihola-design: blomster :o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 2. april 2012

Påskedul...

Lærke og jeg har hygget os de sidste par dage, mens Albert har fået sine middagslure. Det er blevet til påskepynt og 3 gækkebreve, som bliver sendt med posten i dag :-)












Rie Elise Larsen pynt samt genbrugsguld




Lærkes mesterværk fra 2010 lever endnu :o)




Gækkebreve til Mormor & morfar, farfar og en særlig hemmelig een, som Lærke også mente skulle begækkes....


Og så var påskeharen på visit, og den vilde chokolade-jagt gik sammen med dejlige kusine Signe (og stakkels Albert, som lidt var som var han faldet ned fra månen.....) :-)



Der tælles....




.... og der undres....

God påskeferie til alle..... :o)

- Posted using BlogPress from my iPhone