Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 27. juli 2011

Tosset efter Wiinblad...???

.... så følg godt med her på bloggen i løbet af de næste par dage, for som billedet afslører, så har jeg i dag fundet GULD. Meget af det bliver sat til salg under kategorien "porcelæn" (faktisk er jeg allerede i gang med at lægge billeder ind (og husk at scrolle nedad - alle Bjørn Wiinblad-tingene ligger samlet)), men dog ikke det hele. Noget af det MÅTTE jeg bare selv eje, da det simpelthen bare er så fint så fint. Men AK - jeg kan jo heller ikke have det hele (med fare for at jeg så pludselig bor helt mormor-agtigt og kæresten kunne finde på aldrig mere at komme hjem...), så jeg tager mig sammen og giver jer muligheden for at erhverve jer et par klenodier. Men husk: det går stærkt for tiden med disse ting. Wiinblad er hot hot hot ..... ;o)

6 kommentarer:

  1. Cilotta - kan du måske reservere den fine vase bagerst til mig?

    SvarSlet
  2. Ja, selvfølgelig. Consider it done :o)

    SvarSlet
  3. Tak (håber ikke den koster en jetjager)
    Kommer til at passe skønt ind i vores kommende nye hjem i FREDERICIA :-O

    SvarSlet
  4. OMG!!! Gør I det godt nok??!! Hvor vildt. Det bliver da noget andet end Kbh.... Den skal nok passe fint ind :o) (du kan forøvrigt se den i shoppen - den koster 100,-)

    SvarSlet
  5. Ja vi gør.... pyha.... der kommer nok et indlæg inden længe om det. Og super med vasen - håber det er ok vi lige afregner osv når jeg er på den anden side af fødslen?
    Kh

    SvarSlet
  6. Ja, for pokker da. Nu skal du bare have den baby ud og nyde dine unger i sensommeren. Vasen venter bare på dig.... God fødsel smukke. Knus.

    SvarSlet