Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 17. januar 2012

Nytårsforsæt # 3

Nu er jeg gået helt bananas. Jeg har som tidligere beskrevet besluttet mig for kun at købe ting jeg har råd til, men  faktisk har jeg også besluttet mig for, at gøre alvor af at sælge ud af mine overflodsvarer nu. Og selv om det er smerteligt, har jeg indset at disse Christian Louboutin'er nok mere har hyldeværdi (hvor de dog - sandt sandt - også gør det helt godt) end de reelt pryder mine små poter. Så jeg har sat dem til salg på Lauritz.com. Sådan. Bum. Så hvis du nu sidder og tænker "hvad dælen - sådan et par, kunne jeg da godt fristes til at købe BILLIGT" ;o) - så har du måske chancen nu. De er blevet vurderet til 2500,- (som jo er noget fra nyprisen), men hammerslagene plejer faktisk at ligge endnu lavere. Så her har du altså muligheden for at erhverve dig et par (ikke så almindelige) ægte Louboutiner i rigtig fin stand til en slik.... sådan da ;o)

Skoene kan ses (og bydes på) her. Auktionen løber til og med d. 24. januar. GO SHOP :o) :o)

3 kommentarer:

  1. Mit hjerte bløder for dig! Men jeg er SÅ STOLT som aldrig før! Jeg har lavet en afdragsaftale med min bank.... bare så du ved, at du ikke er alene.

    SvarSlet
  2. Hvis baaare jeg kunne gå i høje sko (uden at blive 1 meter og 90)- og ikke også forsøge at få mit forbrug ned - så købte jeg dem!!! Hvor er de bare smukke, Chalotte, og det må være smerteligt at skulle skille sig af med dem. Sjovt nok har jeg også en del sko, som er ret gode til at pryde på hylden:-)

    Kh
    Anna

    SvarSlet
  3. Tak I to øjesten. Men altså - er det ikke skørt?? Det er jo bare sko. Men helt ærligt, så har jeg ELSKET de her sko i lang tid, og det smerter mig helt seriøst at skille mig af med dem. Synes de er så pokkers smukke altså. Nå ikke mere pjevs. Jeg er en ny kvinde (og jeg har tilsyneladende kun brug for træsko med hælklap og en regnfrakke fra Brugsen....) ;o)

    SvarSlet