Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 16. februar 2012

Tilbage efter mærkelig virus-angreb....

Pyha. For en sikkerheds skyld tjekkede jeg LIIIIIGE igen, om jeg da for pokker ikke kunne få hul igennem til min egen blog, for i mange dage er jeg nemlig blevet mødt med en kæmpe ADVARSEL, der påpegede at min blog muligvis var blevet "hacket" af noget spyware, så det var faktisk helt umuligt at besøge siden.




Måske I også oplevede det? Eller måske I ikke lige skulle forbi Loppelækkerier.... he he.... ;o)
NU er jeg tilbage, og jeg glæder mig til at give jer en status på mine nytårsforsæt lidt senere i dag :o)
God dag derude....

6 kommentarer:

  1. Ej, hvor godt! Hvad gjorde du?

    SvarSlet
  2. Ingenting. Jeg prøvede bare at gå ind på hjemmesiden igen, og vupti. Problem solved åbenbart. Meget, meget mærkeligt..... Godt jeg da lige valgte at give det nogle dage, før jeg hastede ud og omdømte og kreerede en ny blog !!

    SvarSlet
  3. Hej søde.
    Tror måske du er ramt af det samme som mig....
    Tror advarslen kommer hvis du har uploaded billeder via blogger på iphone og bruger chrome som browser på din pc - det er ihvertfald eneste logiske forklaring her, for der er ikke virus på trods af advarslen.
    Stor rød skærm med en advarsel.
    Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej søde.
      Ja, præcis. Men stadigvæk meget mærkeligt jo !! Men altså - så bare giv det tid. Det tog 4 dage i mit tilfælde, og så finder tingene tilsyneladende ud af det selv??? Håber det flasker sig for dig.
      Knus C.

      Slet
  4. Jeg oplevede det samme. Bruger chrome som browser, så måske det har noget med det at gøre.. Jge uploader ikke billeder via Iphone, så tror ikke det er det. Men jeg er også på igen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen, hvor mærkeligt er det ikke??? Nå, men godt du kom på igen (og så er vi også fri for at bryde vores hoveder mere med det, for jeg forstår ærlig talt ikke et muk...) ;o)
      Kh C.

      Slet