Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 7. april 2013

Tapet make-over...

Jeg er SÅ glad!! Jeg har brugt min weekend på at trylle mit gamle dameskrivebord om til et helt fantastisk et af slagsen. Hvis jeg altså skal sige det selv....
For nyligt købte jeg to ruller tapet hos RetroVilla, og nu bød chancen sig endelig for at jeg kunne kaste mig over det første projekt.
Her ses det færdige resultat:

Stol i højglans gul og retrotapet i gult og orange.
Og her ses projektet før og efter...

Stolen som den så ud - plettet og afskallet...



Jeg elsker det grafiske udtryk på tapetet og sammen med den gule stol og mit trægulv i støvet grøn, er det hele endelig bare blevet helt rigtigt.

Nyt nips måtte der nødvendigvis også til: stagen er fra Casalinga og er købt hos  Decorate i Århus. Jeg kunne slet ikke lige stå for at den ville passe ind som fod i hose med sine orange pletter.... :-) 

Her ses hele herligheden i sin helhed :-)

Den gule farve er købt hos Flügger og har farvekoden S0580-Y10R
Nu mangler jeg bare lige et porcelænsgreb til lågen, men jeg er lidt i tvivl om, hvilken farve jeg skal vælge. Skal den være gul også? Eller orange? Eller noget helt skørt tredje??? Hvad siger I?

3 kommentarer:

  1. Nej hvor er det blevet lækkert. Et sted man har lyst til at sidde længe. Super skønne farver.
    Stemmer for et greb i noget helt andet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også selv blevet virkelig glad for det. Og ja - jeg hælder også til et greb i noget helt andet. Skal bare lige finde ud af, hvilket et.... :-)
      Kh Charlotte

      Slet
    2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet