Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 4. maj 2013

Goddag igen voksenliv ...

For nu snart halvandet år siden klippede jeg mit VISA dankort og fik i stedet et ungdomskort til banken. Det har på mange måder været virkelig irriterende og på mange måder ret fantastisk. Fantastisk på den måde at jeg slutter hver måned med plus på kontoen nu, og det er ret uvurderligt. Virkelig irriterende derimod, når man står i NETTO og skal til at betale; man har begge børnene med, og der er lang kø. Og så siger maskinen at " beløbet er for højt". Og man har liiiige tjekket, og på netbank står der faktisk også, at saldoen er 2200,- men flere transaktioner er så åbenbart forsinkede, hvilket ikke giver detvhelt sandeT øjebliksbillede. Og så må man ellers stå der i NETTO og begynde at sortere flødebollerne, vasketabsene og figenstængerne fra - for øjnene af de andre forældre henne fra Børnehuset, og DET har i sandhed været træls.


Jeg er til gengæld blevet langt mere bevidst om, hvad jeg har at rutte med om måneden, og jeg er blevet ganske ferm til at styre mig i udsalgsmånederne. Så DERFOR har jeg nu givet mig selv lov til at få et voksenkort igen. Mest fordi det bare ikke fungerer, at jeg ikke kan handle uden at være nervøs for, om der nu også er nok til tre ltr mælk. Det er ikke meningen, at kortet skal i overtræk - det er jeg blevet for god til at ville tilbage til. Men der skal være luft og råderum. Og så kan jeg altid tjekke konti og mingelere rundt med pengene hjemme fra sofaen. Jeg glæder mig til mit ansvarlige liv med min genvundne frihed :-)3 kommentarer:

 1. Genkender ALT du skriver! Jeg beholder dog mit Electron lidt endnu- måske for altid?! Nyder at jeg ikke kan overtrække :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg sagtens forstå. På mange måder var det også det bedste jeg havde gjort for mig selv i lang, lang tid, da jeg fik mit Debitel. Omvendt så skal det bare også fungere i dagligdagen, og det gjorde det ikke længere for mig, da min bank fik nyt styresystem, da alle transaktioner dermed blev forsinkede. Og det blev noget rod i mit liv. Så nu forsøger jeg med VISA dankortet igen. Og hvis ikke det går - jamen, så må jeg tilbage igen... :-)

   Slet
 2. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet