Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 28. august 2011

Day 28: Daily Routine...

Ak ja. Hvad kan man sige...? Billederne taler vist for sig selv...


Omend andre synes at få noget langt mere muntert ud af samme fænomen: :o) :o) :o)


4 kommentarer:

  1. Ha ha ha... hvor sødt. Vi har også en lille tøj lømmel herhjemme. ;-P Har et puslebord med åbne hylder og det er altså VÆLDIG SJOVT at rykke ALT tøjet ned ad hylderne. -og lige for tiden sker det næsten hver dag!! Dælme godt det ryger til stor skrald om et par dage og bettefisen derefter må øve sig i at rykke skuffer ud hvis han vil forsætte med hans tøj roderi. ;-P

    SvarSlet
  2. Hihi, herhjemme er det især de raslende Ikea poser med det rene vasketøj, der hitter hos Freja. Det er lidt som at få lov til at lege med knitrende papir eller plastik, som konsekvent bliver holdt uden for rækkevidde :)
    Kh Line

    SvarSlet
  3. hahaha... Ja, de er sgu go'e, er de :o) Og ligeså meget som man bare HADER det, når de river alt ud på gulvet, ligeså skønt er det jo også. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at grine af det :o) :o)

    SvarSlet