Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 9. august 2011

Day 9: Faceless Selfportrait...

Det her det er mig lige nu: dirrende hænder og et (lidt) nyt kapitel i mit liv.



Starter i pædagogikum på torsdag på Silkeborg Gymnasium, og selv om jeg har undervist i en 3 år allerede, så er det alligevel helt nyt for mig, og for at være ærlig er jeg faktisk ved at skide en blåhval over det. Jeg har en hverdag med to bitte børn (hvoraf den ene nu har gået i vuggestue 1 uge....), og jeg går et år i møde med opgaver, stileretning til langt ud på natten, tissen i sengen og skift af sengetøj kl. 04:00 (altså Lærke - ikke mig), kurser med 1- 3 overnatninger, overvågning af min undervisning (som altid har fungeret fint uden...), overvejelser om progression, didaktik og differentering, og endelig det pres at vide, at min ansættelse er betinget af at jeg består pædagogikumet. Bum. Men jeg glæder mig også. Efter et helt års barsel bliver det fint at få de små grå til at rotere igen, og jeg glæder mig til sparringen med mine skønne kolleger igen (alle 150+ af dem). Så sådan ser jeg ud for tiden. Helt tip top alert og bævende nervøs.

6 kommentarer:

  1. Lyder hårdt, krævende, spændende, interessant, sjovt og lærerigt - og mon ikke det hele går som det skal ?. Pøj pøj med det hele Loppe :-)

    SvarSlet
  2. Tak Frk. Sød. Det håber vi!! (og som religionslærer burde jeg måske bede til nogen højere magter, men jeg ved ikke lige helt om jeg tror på noget af det... hehe...) :o)

    (ps. var sørme i farten lige ved at kalde dig for Frk. Sæd, men det var lissom om, at det ikke lød helt så fint som det andet, synes jeg) :o))))

    SvarSlet
  3. Kan man så bede om kammertonen, naarj sød er....hmm sødere :-)....og du må sgu da ikke bruge fremmedord på min blog....nu var jeg jo nødt til at google !! :-)

    SvarSlet
  4. Jeg er også på vej tilbage fra barsel-og bævende nervøs for det næste års tid ligesom dig:-) Held og lykke med det hele...

    SvarSlet
  5. Nu ved jeg jo, at du er superdupersej og har tjek på en masse ting, selvom du ikke altid selv føler det. Så jeg er ikke så bekymret for dig :) Det bliver hårdt, men også super fedt. Tak for i går- det var hyggeligt :)
    Knus

    SvarSlet
  6. Uha får da helt sved på panden over at læse hvad dit kommende år har af indhold.. Pøj pøj med det!! :D

    //Tanja - hende med de meget skæve lillefingre ;)

    SvarSlet