Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 3. januar 2013

Lærke 4 år!

I dag blev min - efterhånden så store - pige 4 år. Og det blev blev fejret med gaver og kager SPÆKKET med sukkerholdigt pynt. Væk med frugtmanden i år - og ind med kageslottet :-)


Kageslot til børnehaven. Desværre havde vi ALT for travlt, så kagen var endnu varm, da den lyserøde glasur kom på, hvilket resulterede i, at det meste flød ud på bagepladen.... :-/
Glædeligt gensyn! Før jul havde Lærke selv pakket sin Ælling ind til sin fødselsdag. Den blev modtaget med store kys og kram :-)
Fra lillebror: skør paryk og kaninører....
Og der pustes....
De nye rulleskøjter prøves på.
Madpakke med små overraskelser....

Aftensmaden bestod af pandekager m syltetøj!! Puha - det er godt, at de ikke får lov til at bestemme menuen hver dag. I morgen kommer helt sikkert til at stå i gulerodens tegn!!
- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. tillykke med datteren :D

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende og sikke et lækkert kageslot :)

  SvarSlet
 3. Tak tak...
  Ja, slottet blev også taget vel imod (af især pigerne i børnehaven) :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med hende :-)
  Loppelækkerier i Aarhus C - hm, spændende ;-)

  Vi ses til Kreadag /Christine*

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør vi?? Ej, hvor fint. Det vil jeg glæde mig til Frk. Turkis. Vi ses :-)
   Kh Charlotte.

   Slet